Povestea celei mai mari escrocherii din ultima suta de ani la Astra Film Cinema

Hila Ovidiu

„Prietenul meu, Rockefeller” este noul documentar de la Astra Film. Pelicula spune povestea celei mai mari inselatorii din ultima suta de ani. Filmul va fi proiectat joi.

Astra Film prezinta saptamana aceasta povestea celei mai mari escrocherii din istoria FBI-ului. Pelicula intra in dedesubturile istoriei unui tanar care si-a ratat cariera de actor dar care a reusit sa devina un maerstru al farselor pacalindu-i pe cei din jurul sau zeci de ani cum ca este descendentul unei nobile familii. Personajul central, Christian, este un tanar in varsta de 17 ani venit in State in speranta ca va cunoaste succesul hollywoodian. Renunta insa la ideea de a deveni actor si se specializeaza in…escrocherie. Se da drept descendentul unei familii bogate, unic mostenitor, traieste zeci de ani in cele mai luxoase cartiere americane iar pentru a-si tine ascunsa adevarata identitate recurge inclusiv la crima. Dupa 30 de ani, cei care l-au cunoscut s-au destainuit regizorilor care au pus la cale pelicula „Prietenul meu Rockefeller”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Val de solicitari de interventii pentru cei de la ISU

Angajatii de la Isu au lucrat la foc continuu in weekend. Au luat foc doua case si s-au produs mai multe accidente  rutiere. In unul dintre acestea o persoana si-a pierdut viata. Salvatorii de la SMURD au intervenit in mai bine de 90 de cazuri medicale. Pompierii de la Agnita […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro