p[ompierii ne invata cum sa ne ferim de efectele vijeliei

Hila Ovidiu

Meteorologii au emis si o atentionare de vant. In aceste conditii pompierii va sfatuiesc sa evitati sa va parcati masinile in apropierea copacilor si sa evitati circulatia pe langa cladirile a caror tencuiala s-ar putea desprinde.

Tinand cont de faptul ca inca de luni vantul isi face simtita prezenta la Sibiu pompierii ii sfatuiesc pe oameni sa fie mult mai atenti in ceea ce priveste copacii si cladirile darapanate pentru a putea evita eventuale situatii neplacute.

Masinile trebuie parcate cat mai departe de copacii ale caror crengi s-ar putea desprinde. Si panourile publicitare sunt de evitat. Grija deosebita trebuie acordata si acoperisurilor din tigla de tip sindrila care este mult mai usor de smuls de catre vant.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de vreme rea

29 de judete ale tarii printre care si Sibiul sunt total sau partial sub avertizare meteo de vreme rea. Codul galben ramane in vigoare pana miercuri seara la ora 21.00. In zonele montane va ninge. Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis atentionare cod galben valabila pana miercuri seara pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro