Pomana porcului

0
925

Dupa atata distractie sibienii s-au indreptat catre Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului. Aici s-a institutit o adevarata traditie ca de Ziua Nationala sa aiba loc…pomana porcului. Noi am reusit sa aflam reteta traditionala de carne pregatita la ceaun!

01.12.2014 13:00A devenit o adevarata traditie ca Ignatul, cu tot cu pomana porcului sa ia startul de 1 decembrie in muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului. La fel s-a intamplat si anul acesta. Cateva sute de oameni au mers sa ia parte la demonstratia culinara. Traditia pomenei porcului dateaza de sute de ani pe meleagurile noastre. Era intalnita la sate si in unele zone se pastreaza si astazi. Pomana porcului se serveste musai cu tuica fiarta. Muraturile sunt si ele din cele puse in aceasta toamna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.