Politistii alaturi de elevi in tabere

Hila Ovidiu

Politistii sunt alaturi de tineri chiar si in tabere. Oamenii legii au luat la rand toate taberele scolare din judet si le-au dat sfaturi de moralitate participantilor.

pol

Politistii au mers sa stea de vorba cu tinerii din taberele organizate in centrele de agrement de la Ocna, Paltinis, Orlat si Rau Sadului. Le-au transmis tinerilor informatii si recomandari cu privire la fapte antisociale, i-au incurajat sa aiba un comportament pro-social, sa fie toleranti fata de situatiile conflictuale si sa stea departe de acele situatii care pot degenera in acte de violenta. Scolarii aflati in taberele sibiene au fost pusi la curent si cu Noul Cod Penal care face referire la raspunderea penala din partea minorilor. I-au invatat cum sa utilizeze in siguranta internetul si cum sa se fereasca de potentiale situatii de victimizare ca urmare a accesarii imaginilor sau informatiilor al caror continut ii afecteaza psihic sau emotional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta potentiali angajati

100 de angajatori aflati in cautare de forta de munca si aproaper 400 de posturi vacante. Acesta este bilantul de angajari pentru saptamana aceasta. Locurile de munca vacante vizeaza atat absolventi de studii medii cat si persoane cu studii superioare.   O noua saptamana, un nou val de locuri de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro