Ploua de Florii…

Hila Ovidiu

Soarele va fi scump la vedere in prima jumatate a lunii aprilie. In urmatoarele doua saptamani temperaturile vor fi de maxim 12 grade, va ploua aproape zilnic, iar in noptile reci sunt posibile chiar precipitatii mixte.

imagesDaca ne luam dupa estimarile sezoniere, valoarile termice ale lunii aprilie vor fi de cel mult 10 grade Celsius cu temperaturi chiar mai scazute in sud-estul tarii. Cantitatile de precipitatii vor ave o tendinta de excedent in centrul si in zona de nord a tarii. In luna mai temperaturile vor urca pana spre 15 grade, dar chiar si asa vor fi sub mediile multianuale ale perioadei. Cantiatile de precipitatii se anunta excedentare in cea mai mare parte a teritoriului Romaniei. Temperaturile maxime pentru prima jumatate a lunii aprilie se anunta de pana la maxim 12 grade Celsius. In prima saptamana a lunii insa acestea vor fi situate undeva intre 5 si 8 grade, ceea ce inseamna vreme mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Pentru ziua Floriilor se anunta cer noros si precipitatii. Pe timpul noptilor temperaturile pot scadea pana la -4 grade celsius favorizand precipitatiile mixte. Dupa data de 9 aprilie se anunta o usoara incalzire a vremii insa ploile nu ne vor parasi, asa ca este foarte posibil ca si in prima zi de Pasti sa ne confruntam cu temperaturi sub media multianuala pentru aceasta perioada si precipitatii sub forma de ploaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Licitatii pentru colectarea si transportul deseurilor

Sibiul se apropie tot mai mult de colectarea selectiva a deseurilor. La momentul de fata se pregatesc licitatiile pentru firmele care se vor ocupa de colectarea si transportul deseurilor. Sibiul a fost impartit pe mai multe zone si prima scoasa la licitatie este cea cu numarul 1. Alaturi de Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro