Pilon de acces in Piata Mica deteriorat de un TIR

Hila Ovidiu

Vizita cu ghinion la Sibiu pentru o companie artistica franceza prezenta in aceste zile la Festivalul International de Teatru. Soferul autotrenului care transporta recuzita nu a vazut pilonul de intrare in Piata Mica si aproape ca a trecut cu masina peste el. Acum, conducatorul auto este nevoit sa suporte cheltuielile de reparatie.

Editia din acest an a Festivalului International de Teatru le-a adus ghinion unor celebri artisti veniti in Sibiu tocmai din Franta pentru a sustine cateva reprezentatii. Soferul TIR-ului care le transporta recuzita  atrecut din greseala probabil cu maina peste pilonul de oprire a masinilor care doresc sa ajunga in Piata Mica. Acum, omul este nevoit sa achite reparatiile pilonului avariat. Din primele estimari suma se ridica undeva la cateva zeci de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sute de sibieni au trecut astazi prin luminariumul din Piata Mica

Britanicii de la Arhitects of Air au ajuns pentru a doua oara  la Sibiu. Si nu oricum ci cu un nou proiect Luminarium. Sibienii stau la coada pentru a putea petrece 20 de minute in interiorul cortului colorat. Compania Arhitects of Air, infiintata inca din 1992, reuseste sa surprinda intreaga […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro