Pete 1200 de locuri de munca vacante

Hila Ovidiu

Mijlocul toamnei vine cu oferte de angajare pentru sibieni. Mai bine de 80 de agenti economici sunt in cautare de forta de munca. Sunt oferite spre ocupare un numar de peste 1200 de posturi vacante.

Pentru sibienii cu scoli inalte sunt oferite posturi de analisti de calitate, fizicieni, ingineri, consilieri privind orientarea in cariera, logisticieni sau specialisti in administratie publica.

In ceea ce ii priveste pe sibienii cu studii medii, cele mai multe posturi vacante sunt pentru agenti de securitate, asistenti de relatii publice, brutari, confectioneri de articole din pele, dulgheri, electricieni, fierari,  frezori sau muncitori necalificati. Se mai cauta lacatusi mecanici, instalatori, lcuratori comerciali, lucratori in bucatarie, marochineri, mecanici auto, operatori pe roboti industriali sau masini de tricotaj,   soferi,     tehnicieni si zidari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident pe DN 14

Accident, la un pas de tragedie pe DN 14 intre Sura Mare si Slimnic. Implicate in evenimentul rutier au fost o masina mica si un microbuz. Doar o minune a facut ca nimeni sa nu fie ranit. Accidentul s-a produs luni dimineata, pe DN 14, intre Sura Mare si Slimnic, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro