Peste 200 de candidati la Definitivat

Emotii pentru mai bine de 200 de tineri din Sibiu care viseaza sa intre in invatamant! Acestia vor sustine miercuri examenul de definitivat. Testele se vor sustine in centrul de la Colegiul National Octavian Goga. Cei mai multi inscrisi viseaza sa prinda un post de invatator sau educator.

Atentie! Accesul viitorilor dascali se va face pe intrarea din spate a liceului. Nu vor putea intra in salile de clasa decat cei care au la ei actul de identitate sau pasaportul, ambele in perioada de valabilitate. Proba scrisa va dura 4 ore si va fi supravegheata video.

Candidatii vor sti ce note au luat in ultima zi a acestei luni. Cei nemultumiti de notele primite vor putea depune contestatii iar rezultatele finale vor fi afisate in 5 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Transportatorii la control!

Atentie, soferi! Politistii le-au pus gand rau transportatorilor de persoane si de marfa care nu respecta regulile de circulatie! Saptamana aceasta se deruleaza o ampla campanie de control pe toate drumurile judetului. Oamenii legii spun ca vor verifica, alaturi de specialistii in domeniu, atat actele soferilor cat si starea tehnica […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro