Peste 100 de persoane intepate de capuse

Hila Ovidiu

In ciuda dezinsectiei contractate de primarie, numarul sibienilor intepati de capuse creste vertiginos. In doar o saptamana s-au inregistrat aproximativ 100 de cazuri in judetul nostru.

Cei mai multi sibieni intepati de capuse provin din municipiul Sibiu si au cazut victime temutelor insecte in timp ce se plimbau prin parcurile orasului, in timp ce munceau in gradinile proprii sau in timpul petrecut la iarba verde.

Pentru a evita intepaturile de capusa medicii Directiei de Sanatate Publica spun ca pot fi folositi repelenti, substante speciale menite sa tina insectele la distanta. La iesirile in parc sau la iarba verde se recomanda purtarea unei tinute adecvate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul

Sarbatoare mare pentru toate bisericile crestine din tara. Vineri s-a praznuit Nasterea Sfantului Proroc Ioan Botezatorul. Ziua aceasta a fost insa una de sarbatoare si pentru tinerii care la Sibiu au absolvit Teologia. Sambata vor depune juramantul de credinta. Bisericile Ortodoxe, Greco-Catolice si Romano Catolice au sarbatorit vineri Nasterea Sfantului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro