Patronul restaurantului din Centrul Vechi al Capitaliei, care şi-a ucis asociatul a fost arestat

Hila Ovidiu

Vasile Văduva a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și riscă să stea toată viața după gratii întrucât și-a ucis partenerul de afaceri și a incendiat restaurantul din Centrul Vechi al Capitalei.

Tribunalul Bucureşti a decis sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a patronului restaurantului din Centrul Vechi al Capitalei, Vasile Văduva, care şi-a ucis partenerul de afaceri.

Vasile Văduva a fost dus vineri la locul crimei, pentru a face reconstiutirea crimei lui Nicuşor Stanciu, asociatul său de la restaurantul Eden din Centrul Vechi al Capitalei.

Inspectorul Cătălin Marin, din cadrul Poliţiei Române, a declarat că suspectul a recunoscut că şi-a ucis asociatul şi a afirmat în faţa anchetatorilor că îşi regretă fapta.

Văduva a dat foc restaurantului, în mod intenţionat, pentru ca trupul celui decedat să ardă şi să creeze impresia unui deces în incendiu, iar cadavrul nu a fost observat de pompierii care au făcut cercetarea la faţa locului din cauza faptului că peste trupul victimei s-a răsturnat o mare cantitate de moloz.

În 15 iunie, un tânăr a mers venit la Poliţia Capitalei şi a anunţat că tatăl său, Nicuşor Stanciu, în vârstă de 46 de ani, nu a mai venit acasă de două zile şi nici nu a mai răspuns la telefoanele mobile, acestea fiind închise.

După ce, timp de zece zile, dosarul a fost tratat ca un caz de dispariţie, au apărut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar fi victima unui omor.

Astfel, în 25 iunie, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus preluarea cercetărilor şi au fost delegaţi pentru anchetă atât poliţişti de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, cât şi de la Serviciul de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române.

Trupul carbonizat al lui Nicuşor Stanciu a fost descoperit joi, într-un apartament situat deasupra restaurantului Eden din Centrul Istoric al Capitalei, care a ars în noaptea de 17 spre 18 iunie.

În urma necopsiei s-a constatat că bărbatul avea o fractură în zona cefei, produsă prin lovire cu un corp dur. Decizia Tribunalului București nu este definitivă, ea poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sute de tiruri, blocate în vămi din cauza unei defecțiuni la sistemul informatic

Sute de tiruri sunt blocate la nivel național în birourile vamale interne din cauza unei defecțiuni la sistemul informatic. Din cauza acestei probleme, pierderile pentru fiecare camion staționat la trecerea frontierei, este de 100 de euro pe zi. Operațiunile vamale din România sunt blocate din cauza nefuncționării sistemului informatic de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro