Panouri de informare in zonele montane ale Sibiului

Hila Ovidiu

Jandarmeria pune panouri de informare turistica in 11 judete ale tarii. 4 din cele 50 de panouri vor fi montate in Sibiu. In cadrul Programului de cooperare elvetiano-roman, Jandarmeria Romana a achizitionat 50 de panouri de informare si semnalizare care urmeaza sa fie amplasate in tot atatea locatii montane din judetele Sibiu, Suceava, Prahova, Maramures, Hunedoara, Dambovita, Harghita, Brasov, Caras-Severin, Bihor si Arges.
Panourile au ca scop pe de-o parte informarea turistilor cu privire la obiectivele pe care le detin muntii nostri dar si educarea acestora in cea ce priveste conservarea si protejarea elementelor de flora, fauna si peisaj. De montarea panourilor se vor ocupa cei de la Jandarmeria Montana. Acestia sunt prezenti in statiunile si pe itinerariile montane din intreaga tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

The Job of my life, un real succes

„The Job of my life” a fost un proiect de un real succes. Romanii care au reusit sa treaca de probele eliminatorii au facut o impresie excelenta in Germania. Dupa cursuri intensive de gastronomie si limba germana tinerii si-au gasit…joburile vietii lor. Programul de formare profesionala duala a debutat la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro