Pana acum le-am dus dorul, acum nu mai scapam de ele!!!

Hila Ovidiu

Anul trecut a fost deficitar din punct de vedere al precipitatiilor, iar in 2012 ploile par sa nu se mai termine. Cam asta spun meteorologii sibieni. Specialistii in domeniu spun ca rezerva de umiditate are valor optime in primii 20 de centimetri de sol si valori apropiate de cele normale in primii 100 de centimetri adancime.

Anul trecut ne rugam sa ploua. Luni la rand pe teritoriul tarii n-a cazut strop de apa, iar meteorologii spuneau ca deficitul de umiditate este a depasit pe alocuri recorduri negative negative nemainregistrate in ultimii 50 de ani. Anul acesta insa, ploile par sa nu ne mai slabeasca. De la inceputul lunii si pana la ora actuala aproape in fiecare zi soarele a fost scump la vedere iar norii au lasat sa cada cantitati insemnate de precipitatii. Aceste date au putut fi colectate cu ajutorul statiilor meteo de care dispune judetul Sibiu. Ploile nu par sa paraseasca teritoriul tarii nici in perioada urmatoare. Atat saptamana aceasta cat si cea urmatoare se anunta incarcata de precipitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Are nevoie de ajutor!!!

Are doar 19 ani, insa viata lui depinde de ajutorul nostru. Sebastian Paul Umbrich Comşa sufera de leucemie acuta limfoblastica si are nevoie urgenta de un transplant de maduva. Pentru tanar s-a gasit chiar si un donator, in persoana fratelui mai mic, de 13 ani care este compatibil in proportie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro