Oferte de angajare

Hila Ovidiu

Vreti un loc de munca? Aveti de unde alege! Saptamana aceasta sunt valabile 433 de oferte puse la bataie de 74 de agenti economici din judet.

index

La Sibiu 62 agenti economici au anuntat ca fac angajari. Ofera 259 de posturi din totalul de peste 400 la Medias cei care vor sa se angajeze au de ales unul dintre cele 73 de posturi puse in joc in aceasta saptmanana. La Agnita se ofera 58 de posturi, la Cisnadie 22 de locuri de munca, la Dumbraveni 20 iar la Avrig unul singur.
Din totalul locurilor de munca vacante aproape 50 sunt pentru cei cu studii inalte. Printre cei care au teminat o facultate se cauta asistenti manageri, functionari la ghiseu pentru servicii publice, ingineri, kinetoterapeuti, logopezi programatori, muzeografi, proiectanti, psiholgi receptioneri hotel sau sefi de sectie. Cisnadienii au la dispozitie posturi pentru croitori, confectioneri si tamplari. La Avrig este disponibil un post de profesor in invatamantul profesional de maistri.
La Agnitya se auta asistenti medicali, contabili, ingrijitori, infirmiere si muncitori necalificati. In Dumbraveni se cauta sudori si lacatusi mecanici. Mediesenii se pot angaja ca si casieri confectioneri, dulgheri, lucratori comerciali, muncitorin necalificati sau soferi. In municipiul resedinta de judet sunt oferte pentru agenti de securitate, de vanzarti, de transporturi. Se mai cauta brutari, bucatari, calcatoreste, cameriste, casieri, confectioneri, crescatori de animale salbatice captive, consilier in economie generala, directori vanzari, electricieni, frezori, lacaturis mecanici, lucratori comerciali, manipulanti de marfuri, marochineri, mecanici auto, operatori, paznici, soferi de autocamion, vanzatori, zidari si zugravi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale in transporturi

Transportatorii la raport. Cei de la ITM impreuna cu Inspctoratul de stat pentru controlul in tranportul rutier au luat la bani marunti toate firmele de transport pentru a vedea daca se respecta prevederile privitoare la inchierea si executarea contractelor de munca dar si a timpului de munca si odihna a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro