Oferta variata de locuri de munca

Hila Ovidiu

Daca vreti sa va geasiti un loc de munca, acum este momentul. Oferitele facute publice de catre Ajofm sunt cat se poate de variate. Pentru saptamana aceasta din cele aproximativ 300 de oferte pot alege atat cei cu studii medii cat si cei cu studii superioare.

Absolventii de studii superioare au de ce sa se bucure in aceasta perioada. Odata cu sosirea primaverii parca a crescut si numarul de oferte de angajare dedicate lor. Prin Ajofm spre exemplu au fost facute publice 30 de posturi disponibile pentru cei care si-au tocit nu doar coatele ci si mintea pe bancile facultatii. Locuri de munca vacante sunt destule si pentru cei cu studii medii. Din cele aproape 300 anuntate pentru aceasta saptamana 167 sunt in municipiul Sibiu. Oferte tentante au si cisnadienii sau mediesenii. Ceva mai putine locuri de munca au fost anuntate in aceasta perioada pentru Agnita si Dumbraveni. Numarul ofertelor de angajare va creste insa simtitor in lunile urmatoare cand se va da startul ofertelor sezoniere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Venituri neimpozabile din agricultura si silvicultura

Directia Generala a Finantelor Publice Sibiu le reaminteste contribuabililor ca veniturile din agricultura si silvicultura sunt venituri neimpozabile, indiferent de existenta sau nu a unei autorizatii de functionare   Conform DGFP Sibiu, sumele provenite din agricultura si silvicultura sunt neimpozabile. De asemenea, sumele reprezentand  forme de sprijin acordate din bugetul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro