Obiectele pictate manual, in mare voga la Sibiu!

Hila Ovidiu

Pentru cei care nu stiu inca ce cadouri sa le faca celor dragi va spunem noi ca Iepurasul are un nou trend. Anul acesta sunt la mare moda obiectele pictate manual. Noua ne-au placut foarte mult niste cani pictate manual de catre o sibianca. Vi le prezentam si dumneavoastra!

Cand vine vorba e cadouri pentru cei dragi cu totii vrem sa fim cat mai originali si cautam obiecte care sa exprime cu adevarat dragostea pe care le-o purtam celor apropiati indiferent ca sunt membri ai familiei, colegi sau prieteni. Numai ca vremurile in care florile, bijuteriile sau articolele vestimentare puteau fi cu usurinta oferite cadou celor dragi au cam apus. Asa ca, cel putin sibienii sunt mereu in cautare de noutate si orginalitate. Si cum in mare voga sunt obiectele lucrate manual tot mai multi isi indreapta atentia catre produse de calitate care sa nu se incadreze in tiparele kitsch-ului autohton.

Alexandra, o tanara sibianca vine in sprijinul tuturor celor aflati in impas in privinta ideilor de cadouri pascale si propune canile pictate manual. Desi a avut pana acum o cariera stralucita in alt domeniu tanara spune ca intr-o zi s-a apucat de pictat si nu s-a mai putut opri. Asa a facut primele obiecte pictate. Acestea au ajuns la prietenii apropiati. Cei din urma au fost atat de incantati de rezultat incat sibianca s-a apucat acum sa isi si comercializeze creatiile. Si-a dat demisia de la propriul job, s-a apucat de pictat si a transformat bancurile cu “oaia roz” intr-o adevarata capodopera artistica numai buna de impachetat si daruit celor dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Linii de garada in toate spitalele din judet

De Pasti toate cele 9 unitati spitalicesti ale judetului vor avea deschise liniile de garda. De asemenea veti gasi si farmacii deschise in caz ca aveti nevoie! Noi va spunem care sunt acestea. Vor avea linii de garda Spitalul Judetean Sibiu, Spitalul de Pediatrie pentru sectiile de Infectioase, Chirurgie si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro