O ucraineancă s-a lăudat pe net cu rimelul furat din bagajele victimelor catastrofei aviatice

Hila Ovidiu

Yekaterina Parkhomenko a reușit să scandalizeze lumea după ce a postat pe Instagram o imagine în care ţinea în mână un rimel furat din bagajele victimelor catastrofei aviatice din Ucraina.

Tânăra din Ucraina, s-a fotografiat cu un produs cosmetic de la Catrice, după care a postat imaginea pe Instagram, însoțită de un mesaj: „Mascara din Amsterdam, mai exact din câmp. Înţelegeţi voi”.Yekaterina Parkhomenko, care locuieşte în satul Torez, situat în apropierea locului în care s-a prăbuşit zborul MH17, a fost întrebată de un utilizator, de unde are produsul. Tânăra i-a răspuns că l-a primit de la ”o cunoștință care fură”.Ucraineana şi-a motivat acţiunile spunând că “sunt o separatistă şi după evenimentele recente tot ce are legătură cu Ucraina mă scârbeşte şi mă face furioasă“.Alţi utilizatori au reacţionat fie cu umor, fie cu dezgust la imaginea postată de Parkhomenko. Contul ucrainiencei de Instagram a fost şters în urma reacţiilor negative.Știrea cu tânăra care s-a pozat cu rimelul furat vine după ce familia unei victime din Marea Britanie susţine că a fost nevoită să blocheze cardurile celui decedat. Întrucât a aflat că s-au efectuat mai multe tranzacţii cu ele la scurt timp după prăbușirea aeronavei care avea 298 de persoane la bord.

www.exclusivnews.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ponta și-a lansat oficial candidatura la prezidențiale, în congresul de la Craiova

Victor Ponta și-a lansat în mod oficial, marți, la Craiova, candidatura la Președenția României, în prezența a 5000 de membrii ai PSD adunați la Consiliul Național al Partidului Social Democrat găzduit de Sala Polivalentă. Consiliul Național al PSD a acceptat marți, în unanimitate, candidatura lui Victor Ponta pentru funcția de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro