O noua fata pentru Baia Populara

Hila Ovidiu

Baia Populara intra in renovare capitala. Municipalitatea a alocat pentru aceasta lucrare peste 12 milioane de lei. Fosta Baie Neptun este considerata cel mai vechi centru spa din Sibiu.

Pana la momentul de fata nu a fost stabilita o data pentru inchiderea Baii Populare. Cert este ca la momentul de fata se lucreaza pentru obtinerea avizelor si alcatuirea documentatiilor specifice. Abia dupa finalizare acestora constructorul va primi ordinul de incepere a lucrarilor. Pe partea de rezistenta a cladirii se va interveni pentru consolidarea fundatiilor, a zidurilor, a stalpilor, a cosului de fum, a bazinului si a mansardei. Aceasta va fi si reamenajata. In plus va fi realizata o noua scara spre etaj. Vor fi de asemenea refacute tencuielile si tamplariile de la ferestre. Se va avea in vedere si arhitectura cladirii. Toate elementele originale vor fi restaurate. Vor fi de asemenea inlocuite toate instalatiile si in plus va fi adaugat un sistem de incalzire in pardonseala in zona bailor. Printre lucrarile care vor avea loc la Baia Populara se numara si cele de relocari si extinderi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copac cazut din cauza vantului

Vantul puternic a pus la pamant un copac pe DN1 in zona localitatii Vestem. Traficul in zona a fost inchis total cateva zeci de minute. Sibiul a fost marti sub cod galben de vant puternic. Traficul pe DN1 intre Sibiu si Valcea a fost blocat pentru cateva zeci de minute […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro