O noua emisiune de titluri de stat

Hila Ovidiu

Ministerul Finantelor Publice a lansat inca o emisiune de titluri de stat dedicate Centenarului. Acestea au o dobanda de 4,5% si pot fi achizitionate de la oficiile postale sau de Trezorerie pana spre jumatatea lunii viitoare. In plus 1000 de cumparatori vor primi prin tragere la sorti o dobanda bonus in valoare de 5 mii de lei.

Ministerul Finantelor Publice a lansat cea de-a treia emisiune de titluri de stat din colectia dedicata Centenarului. Valoarea acestora este de un leu iar suma maxima pe care persoanele fizice o pot cheltui pentru achizitia titlurilor este de 200 de mii de lei. Cei care le achizitioneaza se vor bucura de o dobanda de 4,5% neimpozabila.

Cei care vor sa investeasca in titluri de stat o pot face pana in 12 decembrie daca le achizitioneaza din oficiile postale rurale, pana in 13 in cazul celor de oras si pana in 14 in cazul oficiilor de Trezorerie.

Cei mai norocosi o mie de cumparatori vor primi si o dobanda de 5 mii de lei in urma unei tombole cu tragere la sorti organizate de catre Ministerul Finantelor Publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Condamnat la inchisoare dupa ce a omorat un om pe trecerea pentru pietoni

2 ani si 6 luni! Atat a primit pedeapsa cu inchisoarea tanarul care in vara a produs un accident mortal in Medias. Condamnatul participa la o cursa ilegala de masini la momentul la care a lovit victima angajata regulamentar in traversare pe trecerea de pietoni. Un barbat acuzat ca a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro