O noua editie de bugetare participativa

Primaria cere votul consilierilor locali pentru o noua campanie de proiecte care sa fie implementate in oras prin bugetare participativa. Decizia continuarii proiectului a venit dupa ce s-a constatat ca in prima editie s-au depus 150 de proiecte iar sibienii au fost extrem de interesati de posibilitatea de a vota proiectele care sa le faca viata si orasul mai frumoase.

Proiectele pot fi depuse din prima zi a lunii septembrie. Din 23 septembrie si pana in 20 octombrie vor fi analizate proiectele iar prima etapa de vot este programata pentru perioada 21-30 octombrie. Cea de-a doua etapa va avea loc in perioada 6-16 noimebrie iar validarea voturilor va avea loc in 20 nboiembrie. Rezultatele vor fi facute publice in data de 29 noimebrie iar proiectele vor fi implementate in 2020.

Depunerea proiectelor se va face ca si anul trecut pe 6 categorii. Vorbim aici despre alei, trotuare si zone pietonale, mobilitate accesibilitate si siguranta circulatiei, spatii verzi si locuri de joaca, amenajare de spatii publice, educatie si bineinteles smart city.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru furt de lemne

Nici nu a inceput toamna ca au si aparut primele cazuri de furt de lemne de foc. In cadrul unei actiuni derulate de catre politisti in localitatile Medias, Dumbraveni Buzd si Brateiu oamenii legii au confiscat peste 13 metri cubi de material lemnos taiat fara drept. Faptasii s-au ales cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro