Numar scurt pentru Politia Locala

Hila Ovidiu

Politia Locala Sibiu poate fi acum apelata pe un numar scurt. Toti cei care vor sa reclame parcarea neregulamentara a autoturismelor, blocarea cailor de acces, defectarea semafoarelor sau orice alte sesizari privitoare la oras o pot face la numarul unic 0369911.

Reprezentantii municipalitatii spun ca acest numar a fost instituit din dorinta de a facilita comunicarea cu cetatenii. La 0369911 sibienii pot reclama autovehicule parcate neregulamentar, blocarea cailor de acces, stationarea neregulamentara a masinilor, incalcarea normelor de convietuire sociala, pot reclama persoanele care arunca gunoiul pe domeniul public sau in orice alt loc decat spatiile special amenajate sau pot reclama cersetorii. Tot la acest numar pot fi anuntate situatiile in care sunt incendiate containerele de gunoi de pe domeniul public, semnele de circulatie si marcajele deteriorate, defectiunile semafoarelor, nerespectarea regimului legal in ceea ce priveste constructiile sau fumatul in spatiile publice inchise. Pe timp de iarna sibienii pot apela acest numar inclusiv pentru a anunta problemele cauzate de ninsori, vant, polei. Si problema cainilor fara stapan poate fi anuntata tot aici.

Practic fiecare apel va fi gestionat de catre dispeceratul Politiei Locale Sibiu. Fiecare problema semnalata va fi inregistrata iar operatorul o va redirectiona catre departamentul care are competenta de a o rezolva. Dispeceratul va functiona non-stop. Sesizarile vor fi inregistrate intr-o baza de date iar apelantul va primi un numar de inregistrare pentru sesizarea sa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu toate gradinitele private sunt acreditate!

Atentie la ce gradinita va duceti copilul! Nu toate centrele educationale private sunt acreditate de Minister si Inspectoratul Scolar! Pana la momentul de fata in tot judetul sunt doar 30 de unitati de invatamant private care au primit avizele necesare de functionare. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Sibiu au luat la bani […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro