Nu toti cersetorii sunt…cersetori!!! Nu mai dati bani impostorilor!!!

Hila Ovidiu

Obisnuiti sa le dati bani cersetorilor? Fiti atenti cui oferiti mila dumneavoastra! Nu toti cei care intind mana sunt cu adevarat nevoiasi! Mare parte din ei sunt oameni carora pur si simplu le e lene sa munceasca. Isi aleg strategic locul unde sa apeleze la mila publica iar daca sunt luati la bani marunti de catre politisti devin obraznici si chiar violenti. Este si cazul unui domn care cersea vineri in fata Catedralei Mitropolitane. Culmea este ca, desi apela la mila publica, banii de tigari si bautura nu pareau sa ii lipseasca.

Atunci cand intalniti persoane care apeleaza la mila dumneavoastra, ganditi-va de doua ori inainte sa bagati mana in buzunar sau in poseta dupa portofel. Majoritatea cersetorilor din Sibiu sunt impostori care prefera sa apeleze la mila publica in loc sa isi caute un loc de munca. Si e lesne de inteles. Sunt multi oameni cu suflet bun care le dau diferite sume de bani. Asa ajung cersetorii sa castige intr-o singura zi cat un om care munceste o luna pe minimul pe economie. Culmea este ca desi se plang ca nu au bani de o paine, cersetorii au intotdeauna bani pentru tigari si alcool. Politia locala incearca adesea sa ii convinga sa renunte la cersetorie, unii dintre cersetori primesc si amenzi insa acestea nu sunt achitate niciodata. Si asta pentru ca cersetorii spun adesea ca nu detin acte sau ca le-au pierdut si refuza de fiecare data sa se lase identificati. Este si cazul domnului din imaginile urmatoare. Barbatul a devenit recalcitrant la momentul la care politistii au incercat sa il identifice. Imediat dupa plecarea din zona a oamenilor legii barbatul a revenit la vechea afacere. S-a postat strategic la intrarea in curtea Catedralei Mitropolitane si si-a aprins tacticos o tigara in asteptarea trecatorilor carora sa li se faca mila de el si sa ii ofere “macar un leu pentru a cumpara un colt de paine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cristian Roman, noul Prefect de Sibiu

Sibiul are un nou prefect. Cristian Roman a fost validat in sedinta de guvern a Cabinetului Ciolos. Sibiul are din cursul serii trecute un nou prefect. Numit in aceasta functie a fost Cristian Roman. Decizia s-a luat in urma unei sedinte de Guvern. Actualul prefect de Sibiu este consilier superior […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro