Nu lasati obiecte de valoare in masina!!!

Hila Ovidiu

Politistii spun ca numarul masinilor sparte de hoti a crescut alarmant in ultima perioada. Pentru a nu deveni victime sigure oamenii legii dau cateva sfaturi tuturor posesorilor de autoturisme.

indeCel putin o masina este sparta de hoti in fiecare zi in Sibiu. Oamenii legii spun ca vinovati de aceasta situatie sunt si proprietarii de masini care isi lasa la vedere obiecte de valoare cum ar fi laptopuri, casetofoane sau telefoane mobile. Pentru a nu cadea prada hotilor specializati pe furturile din auto, politistii de la compartimentul de prevenire va ofera cateva sfaturi.Nu uitati sa folositi parcarile din oras atunci cand sunteti nevoiti sa opriti. Pe cat posibil alegeti-le pe cele cu camere video. Hotii nu au chiar atat de mult curaj sa actioneze si in parcari iluminate corespunzator. Daca nu gasiti o astfel de parcare nu va lasati autoturismul in spatiineiluminate sau unde nu trece nici picior de om. Bunurile pe care le aveti si chiar cumparaturile de la supermarket trebuie adapostite in portbagaj pentru a nu constitui o tentatie pentru hoti. Telefoanele mobile, posetele, portofelele, tabletele si chiar laptopurile luati-le cu dumneavoastra. De asemenea montati-va pe autoturism un sistem de alarma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoti profesionisti la 14 si 16 ani

Hoti specializati in furturi din auto prinsi de politistii sibieni. Este vorba despre 2 minori de 14 si 16 ani. Politistii nu au reusit insa sa puna mana si pe cel de-al treilea. Doi dintre cei 3 hoti au fost prinsi dupa ce un sibian a sunat de politie si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro