Noi lucrari la strazi in faza de proiect

Hila Ovidiu

Chiar daca este vara, consilierii locali nu au concedii. Acestia si-au dat intalnire si in luna iulie pentru a vota proiecte de hotarari. Cele mai multe dintre acestea vizeaza lucrari stradale. Astfel au fost votate diferite faza de proiect pentru 10 strazi. De asemenea in alte trei locatii s-a votat interventia pentru modernizarea iluminatului public.

Au fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru proiectele: “Modernizare strada Revolutiei”, Modernizare strada Arad, Modernizare strada Doinei, Modernizare strada Rosca, Modernizare strada Kiev, Modernizare strada Timisoara, Modernizare Strada Deva, Modernizare strada Tribunei, Modernizare strada Arhivelor si Modernizare Piata Talmaciu. De asemenea au mai fost trecute prin votul consilierilor locali si proiectele privitoare la iluminatul public. Este vorba tot de aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivele de investitii Modernizare iluminat public strada Masarilor, strada Targu Vinului si strada Targu Pestelui. Lucrarile in aceste locatii vor incepe numai dupa ce vor fi aprobate toate fazele de proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu provocat de un fulger

Fenomenele meteorologice extreme fac ravagii in judet. Un saivan din zona Medias a fost cuprins de flacari dupa ce a fost lovit de un fulger, la sfarsitul saptamanii trecute. Din fericire nu au existat victime. Pompierii militari au intrat in alerta la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce un saivan cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro