Municipalitatea modernizeaza statiile de autobuz

Hila Ovidiu

39 de noi statii de autobuz vor fi modernizate sau reamenajate in acest an. Copertinele si lateralele de protectie au fost deja achizitionate si urmeaza sa fie montate imediat ce vremea o va permite.

Valoarea de achizitie a celor 39 de noi statii a fost de aproape 550 de mii de lei. Noile copertine si parti laterale de protectie vor fi montate pe Alba Iulia, Calea Dumbravii, Asachi, Maramuresului, Rahova, Coanda, Luptei, Stefan cel Mare, Coposu, Gladiolelor, Orhideelor, Raului, Olahus, Semaforului, Mihai Viteazu, Podului, Viile Sibiului, Calea Surii Mari, Victoriei, Carlova, Turda si Zavoi. Pe anumite artere vor fi montate cate doua astfel de statii.

In urma cu aproximativ un an de zile municipalitatea sibiana a modernizat alte 14 statii de autobuz din oras. Majoritatea au beneficiat de mobilier nou. Atunci au fost montate statii cu copertina pe strazile Alba Iulia, Poiana, Piata Sadu, Piata Talmaciu, Bulevardul Victoriei, Vasile Milea, Raului, Abatorului, Resita, Lunga, Semaforului, Turda si in zona cartierului Tiglari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Masina in flacari

O masina a luat foc pe drum intre Dumbraveni si Hoghilag. O persoana a suferit arsuri si a necesitat ingrijire medicala. Victima a refuzat insa sa mearga la spital. O masina a luat foc pe drum in timp ce se deplasa intre Dumbraveni si Hoghilag. Soferul autoturismului s-a ales cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro