Muncitorii necalificati, la mare cautare printre angajatorii sibieni

Aproximativ 90 de angajatori din tot judetul cauta forta de munca inca de la inceputul verii. In acest moment sunt disponibile peste 1300 de locuri de munca vacante. In topul preferintelor se situeaza muncitorii necalificati iar cea mai mare cerere este pentru industria confectiilor.

Pentru ca pe timp de vara majoritatea roanilor pleaca la munca in strainatate, dar si pentru ca asa pot face economii, angajatorii din judetul nostru renunta adesea la pretentia de a da de lucru muncitorilor calificati in favoarea necalificatilor. Asa se si explica faptul ca aproximativ 300 de locuri de munca sunt pentru muncitori necalificati. Din datele oferite de Ajofm se pare ca, la momentuil de fata, cea mai mare criza de personal este in industria confectiilor. Numai pe acest segment sunt disponibile peste 100 de posturi pentru personal necalificat.

Oferta per ansamblu, disponibila in aceasta perioada in judetul Sibiu, cuprinde aproximativ 1300 de posturi vacante.

Angajatorii din Sibiu sunt in cautare si de agenti de securitate, lucratori comerciali, croitori, operatori, mecanici, montatori de subansamble, vanzatori, sudori, soferi sau zidari.

Printre cei cu studii superioare angajatorii cauta agenti de vanzari, analisti de cumparari, specialisti in econmie, directori, ingineri, manageri de achizitii, reprezentanti comerciali sau tehnicieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

24 iunie, Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul-Sanzienele-Dragaica

Luni a fost zi mare de sarbatoare pentru crestinii de pretutindeni. S-au sarbatorit Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si Sanzienele. Sarbatoarea este una dintre cele mai incarcate in din punct de vedere al traditiilor si obiceiurilor. Din punct de vedere religios, in fiecare an, la data de 24 iunie, se sarbatoreste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro