Motociclist ranit grav in accident

Hila Ovidiu

Cursa fatala pentru un motociclist din Sibiu. Barbatul a ajuns in stare grava in spital dupa ce a gonit in viteza spre vacanta de 1 mai. Intr-o curba usoara, la intrarea in Rasinari, motociclistul s-a izbit cu vehicolul intr-un cap de pod apoi s-a rasturnat.

Mini-vacanta de 1 Mai s-a terminat violent si brusc pentru un motociclist din Sibiu. Pe cand gonea cu motorul spre Rasinari, la intrarea in localitate, intr-o curba usoara, barbatul a pierdut controlul din cauza vitezei, a lovit un stalp apoi s-a rasturnat. Impactul a fost deosebit de violent si, in ciuda echipamentului de protectie, motociclistul s-a ales cu multiple contuzii si fracturi si cu ruptura de splina. El a fost transportat de urgenta la spital de un echipaj SMURD si a ramas internat. Politistii au stabilit ca accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Minivacanta compromisa de capuse

Zeci de sibieni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente in mini-vacanta de 1 mai, dupa ce au fost muscati de capuse. Din fericire un singur batran a ramas internat, restul cazurilor fiind usoare. Medicii va recomanda sa purtati haine deschise la culoare, cu maneci lungi si pantaloni lungi atunci […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro