Mortalitate mai mare decat natalitatea

Hila Ovidiu

Inca un an cu spor negativ al polulatiei. Numarul deceselor in judetul nostru il depaseste cu mult pe cel al nasterilor. In prima jumatate a anului s-au nascut putin peste 2100 de copii. Daca Sibiul e unul dintre judetele care mereu are crestere economica, locuri de munca si angajati cu salarii cel putin decente, atunci cand vine vorba despre demografie lucrurile nu sunt tocmai roz. Reprezentantii de la Sibiu ai Institutului National de Statistica spun ca in primele 6 luni ale anului a crescut simtitor numarul nou-nascutilor. Cresteri s-au inregistrat din nefericire doar la capitolul decese. S-au stins din viata in doar 6 luni mai bine de 2500 de oameni.
In prima jumatate a anului cei mai mult copii s-au nascut in lunile martie, mai si iunie. Cele mai multe decese au fost inregistrate in lunile mai si iunie. Cele mai multe casatorii s-au oficiat in luna mai si cele mai multe cupluri au decis sa-si spuna bun ramas in martie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou imprumut

Municipalitatea asteapta avizul Ministerului Finantelor pentru solicitarea unui nou imprumut de la BERD. Acesta va avea o valoare de 67,5 milioane de lei si va fi utilizat pentru modernizarea a mai bine de 60 de strazi. Administratia locala este in faza avansata de negociere a unui noi imprumut de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro