Modificari trasee Tursib

Hila Ovidiu

Urmeaza o perioada de aproxmativ doua saptamani in care vor fi facute mai multe modificari in traseele Tursib. Pe de-o parte anumite rute vor avea regim special din cauza lucrarilor la strazi, iar pe de alta parte inceperea scolii aduce cu sine dublarea la orele de varf a numarului de autobuze pe anumite trasee.

Lucrarile la strazi modifica anumite trasee ale mijloacelor te transport public. De asemenea modificari vor aparea si odata cu inceprea scolii. Astfel, vorbim in primul rand despre modificarea traseului 10. Din cauza lucrarilor de reabilitare ce au loc pe strada Gheorghe Asachi de luni, 3 septembrie autobuzele care circula pe ruta Turnisor Gusterita vor avea capatul de linie in Piata Iancu de Hunedoara. Modificari vor aparea si pe traseul 18. Aici pentru a se efectua lucrarile la reteaua de apa de pe strada Magheranului autobuzele vor merge doar pe strada Kogalniceanu, strada Kiev, strada Campului, strada Tractorului, strada Lutului, strada Tiglari si retur. Odata cu inceperea noului an scolar se va reveni si la orarele normale de circulatie. Astfel, la orele de varf vor fi introduse pe cele mai intens circulate trasee asa numitele dubluri pentru a acoperi cererea tot mai mare de transport public. Cei care vor sa afle mai multe informatii despre felul in care vor circula autobuzele Tursib odata cu inceperea scollii isi pot achizitiona de la chioscurile societatii de transport public noile pliante. Acestea sunt disponibile incepand de luni, 3 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Conduceti prudent

La sfarsitul sezonului estival, politistii rutieri se asteapta la valori foarte mari de trafic pe drumurile nationale ce tranziteaza judetul. Tocmai de acea oamenii legii fac inca o data catre soferi sa respecte toate regulile rutiere si sa dea dovada de multa rabdare si toleranta in trafic. Sezonul estival si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro