Modernizari la Pediatrie

Hila Ovidiu

Mai toate sectiile Spitalului de Pediatrie din Sibiu beneficiaza de lucrari de modernizare. Pentru cladirea din Parcul Astra s-au incheiat licitatiile, in timp ce la cladirea de pe Pompei Onofrei constructorul a ajuns deja la primul etaj cu constructia. In septembrie se vor lansa procedurile de achizitie si pentru sectia de infectioase.

08.08.2014 09:45

Cu acesti bani se vor schimba pardoselile si tamplaria, vor fi modernizate instalatiile termice si sanitare si se vor reface zugravelile. Lucrarile vizeaza atat blocul operator cat si saloanele, laboratoarele, subsolul, farmacia si depozitul de alimente. La cladirea de pe strada Transilvaniei se lucreaza acum la studiul de fezabilitate. Procedurile de achizitie vor fi lansate in luna septembrie. Se doreste construirea unei suprafete de 300 de metri patrati care sa contina 9 saloane pentru copii si apartinatori, cabinete medicale si spatiile administrative necesare. In prezent sectia de infectioase care functioneaza acolo are o capacitate de doar 36 de paturi.
O a doua procedura, tot pentru aceasta cladire, va fi promovata saptamana viitoare. E vorba despre un contract ce prevede schimbarea tamplariei, modernizarea de instalatii termice electrice si sanitare dar si executia igienizarii si a zugravelilor. Centrul de cercetare de pe strada Pompeiu Onofreiu creste vazand cu ochii. Pana la aacest moment constructorul a finalizat demisolul si parterul iar in prezent se toarna structura de rezistenta a primului etaj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arini Fest Cinema

A inceput Arini Fest Cinema. Daca va plictisiti seara acasa sunteti cu totii invitati in parc sa vedeti un film. Organizatorii ne dau mai multe detalii. Filmele vor incepe si sambata si duminica la aceeasi ora.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro