Minori cu dosare penale

Hila Ovidiu

Trei tineri din Sibiu, cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, s-au ales cu dosare penale dupa ce au furat doua biciclete din fata unui hotel din Sibiu. Jandarmii i-au prins repede pe cei trei mici infractori si au aflat astfel ca unul dintre acestia a mai furat o bicicleta cu doat cateva zile in urma.

Jandarmii sibieni au fost anuntati de catre proprietarii bicicletelor despre faptul ca in timp ce se aflau in incinta barului unui hotel de pe Soseaua Alba Iulia trei tineri le-au furat vehicolele pe doua roti  din fata localului. Jandarmii s-au deplasat imediat la fata locului si au vizualizat inregistrarile video. In numai 50 de minute, oamenii legii i-au depistat pe cei trei tineri intr-un parc din cartierul sibian Terezian. Insa, daca jandarmii au fost rapizi, infractorii au fost si mai iuti. Pana sa ajunga oamenii legii la ei hotii au vandut bicicletele unor comercianti de fructe si legume din Piata Cibin, pentru niste sume modice, 20, respectiv 80 de lei. In plus, unul dintre cei trei tineri a recunoscut ca anterior a mai furat o bicicleta de pe strada Dealului, pe care a vandut-o tot in piata, cu 35 de lei. Jandarmii au mers pe fir si au gasit bicicletele, le-au ridicat pe baza de proces verbal, iar tinerii s-au vazut obligati sa restituie banii cumparatorilor. Cu toate acestea nu au scapat de repercusiunile legale. Ei sunt acum cercetati penal pentru furt. Oameni legii ii sfatuiesc pe proprietarii de astfel de vahicole sa le asigura temeinic atunci cand le lasa nesupravegheate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dezastru la BAC!!!

Inca un an cu rezutate dezastruoase la examenul de bacalaureat. Jumatate dintre cei care s-au inscris in examen nu au reusit sa il si promoveze. La noi e insa mult mai bine ca in alte judete unde promovabilitatea a fost de nici 20 de procente. Mai ales ca in Sibiu, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro