Mii de sibieni au petrecut de 1 mai in MAL

Hila Ovidiu

Cateva mii de sibieni si-au petrecut ziua de 1 mai in Muzeul in ar liber. Acestia s-au putut delecta cu privelistea luxurianta, s-au putut bucura de aer liber si s-au putut plimba in natura pe aleile umbrite de copaci seculari. De la inceputul saptamanii si pana la momentul de fata aproximativ 3 mii de vizitatori au trecut pragul muzeului.

Mii de sibieni au lasat la o parte toropeala orasului, fumul gratarelor sau umbra teraselor si au ales sa iasa in aer liber la o plimbare. Acestia au ales Muzeul  in aer liber din Dumbrava Sibiului. Per total, cam trei mii de oameni au trecut pragul institutiei de cultura. Cei mai multi dintre acestia au fost pensionari, vizitatori fideli ai muzeului in aer liber. Aici cei care au ales sa petreaca ziua de 1 mai au avut parte nu doar de plimbari in aer liber ci si de spectacole de muzica populara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum se promoveaza Sibiul !?

Sibiul este promovat in mai multe reviste si brosuri din domeniul turismului. Acesta este prezent inclusiv in brosura de promovare a Romaniei  realizata de catre Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica. Numai ca hartile ce insotesc pliantele turistice par sa contina si monumente care in realitate nu exista. Felul in care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro