Miezul de nuca, ignorat de sibieni desi este izvor de sanatate

Hila Ovidiu

Gospodinele din Sibiu par sa fi uitat sa mai faca prajituri de casa…Dovada??? Gramezi intregi de miez de nuca zac pe tarabele pietelor sibiene fara ca nimeni sa le cumpere. In incercarea de a gasi clienti vanzatorii ofera inclusiv sugestii despre cum pot fi preparati. Comerciantii spera ca macar in saptamanile viitoare sa se faca simtite vanzarile.

Cozonaci, prajituri cu crema, turta dulce, toate se prepara folosind printre ingrediente miezul de nuca. Numai ca in acest an se pare ca gospodinele din Sibiu nu s-au prea sinchisit sa faca prajituri de casa. Si nu o spunem noi ci comerciantii din piata Cibin. Lipsa banilor i-a indemnat pe oameni sa uite ca viata poate fi indulcita chiar si cu o prajitura. In incercarea de a vinde marfa comerciantii din piata dau si sugestii despre cum pot fi preparati samburii e nuca. De asemenea acestia ii viand pe categorii. Dincolo e gustul delicios samburii de nuca sunt un adevarat miracol pentru sanatate. Gratie continutului de cupru, magneziu si zinc, este folosit cu succes in tratarea bolilor cardiovasculare, a tulburarilor de crestere si in corectarea deficientelor imunitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paduri mai bogate

Incepand din aceasta luna, padurile din judetul Sibiu vor fi mult mai bogate. Reprezentantii Directiei Silvice isi propun sa planteze un milion si jumatate de puieti. Silvicultorii sibieni au pregatit in pepinierele proprii milioane de puieti de arbori. Luna aceasta, Directia Silvica Sibiu a dat startul campaniei de impadurire de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro