Masini de lux pradate de hoti

Hila Ovidiu

Hotii specializati pe furturi de componente auto au dat lovitura in cursul noptii trecute. 5 masini de lux au ramas fara oglinzi! Politistii ii sfatuiesc pe posesorii de autoturisme sa isi inscriptioneze oglinzile cu numerele masinii pentru a descuraja hotii care le-au pus gand rau!.In incercarea de a face bani peste noapte si la propriu, si la figurat, hotii au dat iama in cursul noptii trecute in masinile de lux ale sibienilor. Pentru ca nu au avut insa ce fura din interior s-au multumit cu oglinzile laterale ale masinilor. 5 proprietari de autoturisme produse de un brand international au ramas fara oglinzi in noaptea dinspre marti spre miercuri. Disperati oamenii au alertat politia. Pe site-urile de profil, pretul oglinzilor furate azi-noapte de hoti variaza intre 100 de lei pentru unele simple si poate sari de 500 de lei pentru unele originale. Toate oglinzile furate de catre hoti erau originale.
Oamenii legii incearca acum sa ii gaseasca pe hoti insa ii sfatuiesc pe sibieni sa isi ia la randul lor masuri de precautie pentru a preveni apetitul hotilor pentru sustras componente auto. Hotii care le-au furat au mers la sigur. Oamenii legii banuiesc ca acestea au fost sustrase la cererea potentialilor clienti. Politistii le reamintesc insa amatorilor de chilipiruri ca risca amenzi si chiar dosar penal in situatia in care sunt prinsi cumparand “pe sub mana” obiecte furate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gerul afecteaza sanatatea sibienilor

Temperaturile au scazut brusc in ultimele 24 de ore. Pentru zilele urmatoare se anunta minime de pana la minus 15 grade. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica le recomanda sibienilor sa isi adapteze vestimentatia la temperaturile de afara si sa consume cat mai multe lichide calde. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro