Masini cu cauciucurile taiate pe Calea Cisnadiei

Hila Ovidiu

3 tineri au vandalizat in cursul noptii dinspre joi spre vineri mai multe masini parcate pe Calea Cisnadiei din Municipiul Sibiu. Pagubitii au depus plangere la politie iar oamenii legii incearca acum sad ea de urma faptasilor. Au aparut si primele imagini de pe camerele de supraveghere din zona.

Persoane necunoscute au vandalizat in cursul noptii trecute mai multe masini pe Calea Cisnadiei din municipiul Sibiu. Cu ajutorul unui cutit au taiat cauciucurile masinilor. In doar cateva secunde au facut pana la 3 autoturisme. Suspectati de producerea acestei fapte sunt 3 tineri. Imagini cu ei in timp ce o iau la fuga si o masina care se lasa dupa ce i se desumfla roata au fost publicate deja pe site-urile de socializare.

Unul dintre pagubiti a facut plangere la politie iar oamenii legii au deschis deja o ancheta. Toti cei care ii recunosc pe cei 3 tineri sunt rugati sa dea informatii despre ei la politie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viabilizarea Cartierului Veternailor, la mana consilierilor locali

Soarta cartierului veteranilor de razbooi sta in mana consilierilor locali. Municipalitata intentioneaza viabilizarea acestui cartier. Proiectu prevede amenajarea retelelor de utilitati si a drumurilor. Consilierii locali vor ddecide in sedinta care urmeaza viitoare infatisare a Cartierului Veteranilor. Reprezentantii municipalitatii vor sa se apuce de modernizarea acestei zone a orasului Primul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro