Masina rasturnata pe drumul dintre Sibiu si Cisnadie

Hila Ovidiu

3 tineri si-au vazut moartea cu ochii dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in aceasta dimineata pe drumul dintre Sibiu si Cisnadiei. Accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate conditiilor de drum. Din fericire tinerii au scapat cu cateva rani usoare.

Ceata, viteza si poleiul de pe carosabil i-au facut pe 3 tineri care circulau dinspre Cisnadie sper Sibiu sa isi vada moartea cu ochii. Tararul in varsta de 20 de ani care se afla la volan a calcat prea tare pedala de acceleratie si a pierdut controlul volanului rasturnandu-se in afara partii carosabile. Atat el cat si pasagera din dreapta sa au fost raniti. Cea de-a treia persoana, aflata pe bancheta din spate, a scapat fara rani. Cei doi raniti au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii le recomanda soferilor sa circule cu viteza redusa. Oamenii legii spun ca in weekend voi iesi in strada cu aparatele radar si ii vor sanctiona pe toti cei care depasesc limita de viteza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dezbatere pe tema planului de mobilitate urbana

Cateva zeci de sibieni au participat joi la dezbaterea pe proiectul planului de mobilitate al Sibiului. Cele mai multe probleme ridicate au fost legate de locurile de parcare si aglomeratia zin zona Selimbarului si Cisnadiei. Joi, la Teatrul gong, a avut loc dezbaterea publica pe noul plan de mobilitate urbana. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro