Mai putine viroze. Deocamdata…

Hila Ovidiu

Cele cateva zile cu temperaraturi pozitive si-au pus amprenta asupra sanatatii sibienilor. Numarul de infectii respiratorii a fost in scadere si chiar cel al afectiunilor pulmonare a fost diminuat. Medicii se tem insa ca odata cu noul val de frig si sanatatea oamenilor va fi pusa din nou la incercare.

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica spun ca numarul de infectii respiratorii acute a scazut cu aproape 14 procente fata de saptamana anterioara. Scaderea este pusa pe seama incazlirii vremii. Si numarul afectiunilor pulmonare a fost in scadere. S-au inregistrat doar 492 de cazuri. In 25 la suta din cazuri a fost nevoie de internare. Bolnavii internati sunt copii cu varste de sub un an. Medicii de familie se tem insa ca numarul afectiunilor respiratorii ar putea creste din nou in aceasta perioada datorita schimbarilor bruste de temperatura. Si cazurile de afectiuni compatibile cu gripa ar putea fi in crestere tot datorita schimbarilor vremii. Incalzirea brusca ar putea duce la inmultirea virusurilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Operatorii economici in vizorul ITM

Ampla actiune de control din partea inspectorilor de munca la nivelul intregii tari. Au fost verificate peste 1200 de firme. La Sibiu nu s-au gasit nereguli insa a fost raportat un accident de munca. La Sibiu nu au fost aplicate amenzi sau avertismente insa a fost raportat un accident soldat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro