Mai multi bolnavi

Hila Ovidiu

Alimentatia necorespunzatoare, stressul la locul de munca si posibilitatile financiare reduse reprezinta doar cativa dintre factorii care duc la slabirea sistemului imunitar. Asa ca nu e de mirare faptul ca tot mai multi oameni racesc usor, iar banalele viroze de sezon se transforma rapid in afectiuni pulmonare grave. Numai intr-o saptamana cateva mii de sibieni au fost nevoiti sa treaca pragul cabinetelor medicale.

In fiecare zi alergam de acasa la serviciu, de la serviciu la cumparaturi, de la cumparaturi la gradinita pentru a ne lua copiii, de la gradinita acasa, si asa mai departe, suntem mereu pe fuga, mancam cand si ce apucam, ne stresam la birou, in trafic, la mall sau oriunde altundeva si nu ne gandim nicio clipa ca toate aceste activitati cotidiene au un mare impact asupra sanatatii noastre. Toti acesti factori, cumulati duc la scaderea sistemului imunitar. Si asa ne trezim, ca la cea mai mica adiere a vantului racim, in conditiile in care strabunii nostri traiau in varf de munte in perioada de viscol si inghet dar fara sa stranute macar odata. In astfel de conditii nimeni nu se mai mira ca doar in parcursul unei singure saptamani mii de oameni apeleaza la medici dupa ce s-au ales cu viroze si pneumonii. Medicii spun ca numarul bolnavilor este intr-o continua crestere. Tot medicii spun ca ar fi cazul sa avem mai multa grija de noi, sa ne alimentam cu fructe si legume proaspete la care sa adaugam din cand in cand cate un ceai cald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viaductul circulabil din decembrie

Viaductul Gara Mica ar putea fi redat traficului usor in curand. Acolo lucrarile au fost efectuate intr-un ritm ceva mai alert decat cel prevazut initial. se preconizeaza ca primele masini in vor putea traversa chiar la inceputul lui decembrie. Cu putin noroc viaductul Gara Mica va putea fi traversat de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro