Mai bine de 3 tone de alimente confiscate la Sibiu

Hila Ovidiu

Politistii de la Serviciul de investigare a Criminalitatii Economice au efctuat in ultimele zile mai bine de 450 de controale la agenti economici si persoane fizice pentru a combate comertul ilicit. Au fost date amenzi cu nemiluita si confiscate 3 tone de produse.
imagesIn incercarea de a preveni comertul ilicit si de a asigura o piata corecta din punct de vedere concurential politistii au efectuat aproape 500 de controale. Vizate au fost atat persoane fizice cat si juridice. Legiuitorii au dat amenzi de aproape 125 de mii de lei si au constatat 12 infractiuni. Dintre acestea 3 au fost de evaziune fiscala. Aici prejudiciul estimat este de mai bine de 83 de mii de lei.
Au mai fost constatate 2 infractiuni de contrafacere de produse cu un prejudiciu de peste 10 mii de lei.
In timpul controalelor politistii au confiscat mai bine de 3,3 tone de alimente. Vorbim aici despre fructe, legume, produse de panificatie, produse din carne, oua si bauturi alcoolice. Valoarea produselor confiscate se apropie de 21 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Detoxifierea post-pascala

Pentru ca tot vorbim de mancare, medicii ne avertizeaza ca este timpul sa renuntam la carnea de miel si ouale rosii! Dupa 3 zile de festin culinar organismul are nevoie de o pauza pentru detoxifiere. Verdeturile si activitatea fizica sunt “must-have-urile” momentului. Gata! Ouale rosii, pasca, mielul si cozonacii trebuie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro