Lucrarile la strazi merg bine

Hila Ovidiu

Lucrarile la strazi merg cat se poate de bine in aceasta primavara. La ora actuala se intervine pe 19 strazi iar de luni vor debuta lucrari pe alte 12. Pe noul pod de peste Cibin se lucreaza deja la turnarea stratului asfaltic.

Lucrarile la strazi merg ca pe roate in aceasta primavara. Desi doar de o luna de zile s-au reluat interventiile la carosabil, o serie de lucrari au fost deja finalizate. De asemenea intr-un ritm alert se lucreaza si la noul pod de peste Cibin. Acolo s-a trecut deja la asternerea straturilor asfaltice. La ora actuala se intervine pentru pentru diferite lucrari pe 19 strazi din oras. Este vorba despre strazi ce fac parte din pachetele finantate cu banii de la BERD. Din prima zi a saptamanii viitoare alte 12 strazi intra in lucru. Vorbim despre Resita, Masinistilor, T. Arghezi, Dobrogei, Gh. Soima, George Toparceanu, Gheorghe Asachi, strada Magheranului, strada Teilor, Calea Poplacii, Calea Cisnadiei si Calea Gusteritei. De asemenea tot din 9 aprilie vor incepe reparatiile si pe Nicolaus Olahus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consumati alcool cu moderatie

Odata cu venirea pimaverii, sibienii incep sa iasa la terase si la gratare, in natura. Alcoolul este de obicei nelipsit de la orice petrecere sau gratar. Iar oameni care consuma alcool, devin foarte usor iritabili si recurg la violenta. Politistii fac apel catre sibieni sa bea cu masura si sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro