Lucrari la strazi

Hila Ovidiu

De luni strada Zidarilor se inchide pentru modernizari. De la aceeasi data vor incepe lucrarile si pe strada Ion Creanga. Pe Morilor vor continua interventiile deja demarate.

Zidarilor este o strada din pamant situata in cartierul Tiglari. Va intra in lucru de luni iar interventiile trebuie sa se finalizeze pana in 30 noiembrie. Lucrarile presupun amenajarea retelelor, modernizarea iluminatului public dar si asfalt pe carosabil si trotuare. Tot de luni vor debuta lucrarile pentru reteaua de canalizare pluviala pe o parte din strada Ion Creanga. Se va interveni pe portiunea dintre calea ferata si intersectia strazilor Lirei si Galileo Galilei. Reabilitarea retelei se face pentru a preveni eventualele inundatii in cazul unor precipitatii insemnate cantitativ. Lucrarile pe strada Morilor au inceput deja iar sambata traficul va fi deviat pe o singura banda la intersectia dintre Turismului cu Morilor pentru a permite amenajarea unui camin de apa. Interventiile vor incepe la primele ore ale diminetii si vor fi finalizate pana in jurul orei 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inspectoratul Scolar cauta...inspectori

Se scoate la concurs postul de inspector scolar general adjunct pentru Inspectoratul Scolar Sibiu. la acest concurs vor putea participa toate cadrele didactice care sunt membre ale corpului national de experti in managementul educational, au absolvit studii superioare, sunt titulari in invatamant si au gradul didactic I si au o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro