Lucrari de reparatii pe Calea Cisnadiei

Hila Ovidiu

Au inceput lucrarile de reparatii pe Calea Cisnadiei! Interventiile se fac sub trafic si vor fi platite din banii constructorului. Acesta este ultimul an in care strada se afla in garantie.

Pentru a nu inchide traficul pe o artera atat de circulata s-a decis interventia pe tronsoane mici astfel incat circulatia sa se poata face prin parcari sau pe stradutele adiacente. Lucrarile de noapte se vor efectua incepand cu ora 19.00. Reprezentantii municipalitatii fac apel la locuitorii zonei sa isi parcheze pe cat posibil masinile pe stradutele adiacente pentru a permite realizarea interventiilor fara intreruperea traficului. Tot pe banii constructorului strada a beneficiat de lucrari de reparatii in luna mai a anului 2016. La acestea se adauga si lucrarile de plombare a gropilor aparute dupa sezonul rece.

Calea Cisnadiei a fost amplu modernizata in urma cu 5 ani. Atunci au fost reabilitate atat retelele de utilitati cat si trotuarele, parcarile si zonele verzi. Contractul pentru modernizarea carosabilului au costat municipalitatea peste 1,2 milioane de euro. Contractul pentru iluminat public a avut o valoare de 320 de mii de lei iar cel pentru coborarea retelelor in subteran a fost de aproape 300 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Retinut 24 de ore dupa ce nu a oprit la semnalele politistilor

Urmarire ca in filme pe cateva strazi din Sibiu dupa ce un sibian a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor rutieri. Barbatul a fost imobilizat la cateva stradute distanta. Politistii spun ca totul s-a produs pe strada Nicolae Iorga din Sibiu unde un conducator auto a refuzat sa opreasca la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro