Lucrari de modernizare

Hila Ovidiu

In perioada urmatoare in Sibiu vor avea loc lucrari de modernizare pe mai multe strazi. O parte dintre acestea vizeaza sistemul de iluminat public, iar cealalta parte lucrari stradale. In ultima intalnire pe care au avut-o in actuala formul consilierii locali au votat toate proiectele legate de infrastructura.

Pe o serie de strazi din Sibiu in perioada urmatoare vor incepe dinferte lucrari de modernizare. Cele mai multe dintre acestea vizeaza iluminatul stradal sau refacerea carosabilului. Multe dintre aceste proiecte sunt faza de studiu de fezabilitate. Astfel lucrari pentru modernizarea iluminatului public vor avea loc pe Calea Gusteritei, Calea Poplacii, Calea Turnisorului, strada Masarilor, Targu Pestelui, Targu Vinului, Alba Iulia si Calea Cisnadiei. Proiecte aflate in faza de fezabilitate vizeaza strazile Abrud, Bagdazar, Ogorului, Trifoiului, Tiglari pe tronsonul Lacul lui Binder si strada Deventer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bursa pentru categorii sociale defavorizate

Dupa Bursa Generala si Bursa pentru absolventi, Ajofm Sibiu organizeaza in curand Bursa locurilor de munca pentru persoane defavorizate. Aceasta va avea loc la mijlocul lunii iunie. Pana la ora actuala au fost invitati sa participe 20 de angajatori. In incercarea de a le veni in ajutorul celor care se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro