Lucrari de infrastructura in judet

Hila Ovidiu

Lucrarile de infrastructura merg cum nu se poate mai bine in judet. Pana acum au fost finalizate chiar in aceasta saptamana cele de la Iacobeni si Rondola. Se lucreraza in continuare la DJ 104 G, DJ105 P, DJ 141 sau DJ106. este vorba despre lucrari a caror executie variaza intre cateva luni si cativa ani.

Au fost finalizate lucrarile la podul de la Iacobeni. Lucrarile au durat putin peste 2 luni desi termenul de executie era de 4. valoarea contractului a foset de aproape un milion de lei. Podul dat deja in folosinta are o lungime de 14 metri si o latime de 11. de asemenea chiar vineri a avul loc receptia podului de la Rondola. Aici lucrarile s0au finalizat in 80 de zile esi initial erau prevazute 4 luni pentru realizarea acestei lucrari. Marimea podului este dubla comparativ cu cel vechi, construit in 1909. valoarea contractului a fost de peste 1,6 milioane de lei. Se lucreaza la momentul de fata pe DJ 104 G, Sacadate-Nucet-Cornatel-Rosia-Nou. Lucrarile se vor termina insa mai devreme e 2015 data prevazuta in contract. De asemenea se lucreaza si pe DJ 105 P pe portiunea Cartisoara-Arpasu pana la limita cu Brasovul. Termenul de finalizare este stabilit pentru finele lui 2013.  In curand vor incepe si lucrarile de pe DJ 141 B, in zona Richis unde vor fi asfaltati 4 kilometri de drum. De asemenea pana la finele lunii vor incepe si lucrarile de constructie a podului peste paraul Nou. Tot aici in decurs de 3 ani vor fi asfaltati 18 kilometri de drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oi salbatice, imblanzite la Poplaca

Nu se mulg, nu se tund, dar sunt considerate adevarate delicatese. Despre carnea lor se spune ca are gustul vanatului salbatic. Vorbim despre oile de Camerun. Originare din Africa, obtinute prin incrucisarea gazelei cu muflonul, oile salbatice, asa cum le numesc romanii au ajuns si la Sibiu. Un barbat din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro