Locul IV pe tara pentru pompierii sibieni

Hila Ovidiu

Pompierii sibieni si-au dovedit inca odata valoarea. De aceasta data nu a fost insa vorba despre vreo calamitate ci despre un concurs desfasurat la Iasi. Salvatorii sibieni au reusit sa obtina locul IV pe tara la Concursurile Serviciilor Profesioniste.

   Au intra in cursa, pentru a demonstra ca sunt cei mai buni pompieri, angajati ai ISU din Alba, Bacau, Bihor, Botosani, Calarasi, Ialomita, Iasi , Mehedinti, Neamt, Sibiu, Suceava si Ilfov. Sunt cei care au reusit sa se califice la etapa nationala a concursului. Dupa 3 zile de competitie sibienii au reusit sa se claseze pe locul 4 national. Pompierii au avut de trecut peste probe cum ar fi scara la fereastra, pista cu obstacole pe 100 de metri, stafeta 4×100 de metri si realizarea dispozitivului de interventie la motopompa. Primul loc a fost adjudecat de pompierii ieseni. Pe cel de-al doilea loc al topului s-au situat calarasenii in timp ce bacauanii si-au adjudecat cea de-a treia pozitie din clasament. Sibienii au obtinut locul 4 iar dupa noi s-au situat sucevenii, ilfovenii sau bihorenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la strazi

Inca 5 strazi intra in lucru. Este vorba despre Marului, Garibaldi, Reteganu, Tursimului si Henri Coanda. Pana la finele lunii noiembrie toate interventiile trebuie sa fie finalizate. Pe Garibaldi traficul se inchide pana in 1 noiembrie pentru lucrari la reteaua de apa. Vor avea dreptul de a circula pe acolo, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro