Lipsa de personal la SAJ

Hila Ovidiu

Sibiul ar putea primi noi ambulante insa nu se stie daca va avea cine sa le foloseasca. Cei de la SAJ spun ca ar avea nevoie de de inca 50 de angajati pentru a putea face fata cu succes tuturor solicitarilor.

Noile ambulante pe care cei de la Serviciul Judetean de Ambulanta Sibiu ar urma sa le primeasca ar putea ramane in garaj. Si asta pentru ca, la momentul de fata, unitatea de interventie are foarte putin personal. Posturile sunt blocate momentan asa ca nu se pot face angajari suplimentare. In ultimii 2 ani singurele posturi ocupate au fost cele 3 destinate medicilor.  Raportat la populatie ar fi nevoie de inca 50 de angajati atat ca personal de birouri cat si personal operativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numarul cazurilor de diabet, in continua crestere

Alimentatia nesanatoasa si stressul ii imbolnavesc pe sibieni. Medicii spun ca au aparut tot mai multe cazuri de diabet. Sumele alocate pentru programul de diabet se apropie de costurile necesare tratarii pacientilor cuprinsi in programele nationale de cancer. Pentru tratarea celor peste 17 mii de diabetici din judetul Sibiu creditele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro