Lentilele de contact nu fac rau

Hila Ovidiu

Lentilele de contact cosmetice nu sunt un pericol pentru cei care le poarta. Asigurarile vin din partea oftalmologilor care se ocupa si cu acest segment. Acestia spun ca singurul inconvenient care ar putea aparea este cel de vizibilitate uros redusa.

Lentilele de contact cosmetice pot fi purtate de catre aproape oricine. Aceasta este asigurare pe care ne-o dau medicii oftalmologi. In ultima perioada tot mai mutle persoane apeleaza la aceasta metoda de colorare a ochilor. In topul preferintelor se numara lentilele de culoare albastra urmate de cele de culoare verde. Atentie insa!!! Chiar daca nu sunt daunatoare, asta nu inseamna si ca sunt deosebit de comode. Oftalmologii reconmanda insa un control de specialitate inainte de achizitonarea unor lentile de contact dar si alegerea unora de calitate chiar daca pretul este ceva mai ridicat. Medicii specialisti spun ca 10 la suta dintre cei care le trec pragul cabinetelor sunt interesati de astfel de lentile cosmetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au talharit un batran de 88 de ani!!!

Cercetati pentru talharie dupa ce au dat buzna peste un batran de 88 de ani sii-au furatpeste 3 mii de lei si un ceas de mana. Cei trei suspecti, dintre care doi minori, au fost prinsi de oamenii legii la doar doua ore dupa savarsirea faptei. Cercetarile in acest caz […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro