Legumele din piata pe terminate…

Hila Ovidiu

Pe ultima suta de metri, gospodinele isi fac ultimele provizii pentru aceasta iarna. Pe piata inca se mai gasesc gogosari si ardei pentru copt sau zacusca. Preturile sunt si ele destul de acceptabile.

piatajpgAcum, la inceput de noiembrie, gospodinele care nu si-au facut inca proviziile de conserve pentru iarna au o ultima sansa. In Piata Cibin se gasesc cam toate tipurile de legume. Printre cele mai cautate sunt ardeii capia si gogosarii. Producatorii de capia spun insa ca ii omoara concurenta din hypermarket-uri. Chiar daca acolo produsele nu sunt romanesti si nu au gustul legumei crescute natural la tara preturile sunt mai mici si in incercarea de a face economii unii se aprovizioneaza de acolo. Cei care au venit la piata cu gogosari se declara ceva mai norocosi. In ciuda vremii neprielnice din acest an legumele au crescut, iar cumparatorii nu au intarziat sa apara. Ba mai mult, precupetele ne dau si exemple de retete. Producatorii care vin sa vanda in pietele sibiene spun insa ca au adus la Sibiu ultimele stocuri de marfa din acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale gratuite la dermatologie

Controale gratuite fara programare la dermatologie in cadrul unui proiect ce are ca scop depistarea cazurilor de keratoze actinice si carcinoamelor cutanate. Pe langa control, pacientii vor fi rugati sa raspunda si unor chestionare legate de atitudinea populatiei vis a vis de aceste afectiuni. Keratozele actinice sunt leziuni ale pielii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro