La Sibiu se fac angajari

Hila Ovidiu

Intr-o tara in care scolile dau someri pe banda rulanta, la Sibiu inca mai sunt locuri de munca ce asteapta sa fie ocupate. Numai in aceasta saptamana oferta numara aproape 400 de posturi vacante. Angajatorii au nevoie atat de absolventi de facultate cat si de prsoane cu pregatire medie.

inex

In timp ce unii se plang ca nu au unde sa se angajeze cand ies de pe bancile scolilor, angajatorii de la Sibiu se plang ca nu au de unde sa mai angajeze oameni. Agentii economici ofera spre ocupare aproape 400 de locuri de munca vancate.
In municipiul Sibiu cele mai multe posturi oferite sunt pentru agenti se securitate, asistenti medicali generalisti, bucatari, casieri, confectioneri articole din piele, consilieri in administratie publica sau confectioneri imbracaminte dupa comanda. Se mai cauta si cusatori din piele si inlocuitori, electricieni, femei de serviciu, infirmiere, ingineri, inspectori de resurse umane, instalatori, lucratori comerciali, muncitori necalificati, muzeografi, patiseri, paznici, soferi, tehnicieni, vanzatori sau zidari.
Per total sunt numai in mucicipiu 78 de angajatori care ofera 254 locuri de munca vacante.
La Medias sunt disponibile 91 de posturi. Se cauta asistenti medicali, confectioneri articole din piele, dulgheri, fierari, ingrijitoare, lucratori la salubritate, muncitori necalificati, soferi si zidari. Ultimele 13 locuri de munca vacante sunt la Agnita. Aici e nevoie de confectioneri articole din piele si inlocuitori si muncitori necalificati in industria confectiilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai bine ca la altii

Sibiul mai putin poluat fonic decat alte orase. Sau cel putin asa spune un studiile realizate de specialisti. Singurele zone care depasesc limita de decibeli impusa de lege sunt cele din centrul orasului unde traficul este mult mai intens. Si in aceste situatii este vorba insa de poluare fonica doar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro