La nivelul județului Sibiu sunt 164 persoane izolate la domiciliu

Astăzi, 05 Martie a.c., la nivelul județului Sibiu sunt 164 persoane izolate la domiciliu. De asemenea, în ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu nu a primit niciun apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus.Precizăm că în acest moment, pe raza județului Sibiu nu sunt persoane aflate în carantină și nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19.
Reamintim cetățenilor că a fost operaționalizată linia TELVERDE – 0800800358 pentru orice informație legată de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19(coronavirus). Totodată, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

UPDATE ACCIDENT DN 7

Intrucat in urma examinarii medicale efectuate la spital a rezultat ca femeia in varsta de 83 de ani nu a suferit vatamari corporale, evenimentul va fi solutionat ca tamponare.Autovehiculele implicate au fost scoase de pe partea carosabila, iar tirul defect a fost tractat intr-o zona cu 2 benzi, astfel incat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro