La impozite mai mari, reduceri mai mari

Hila Ovidiu

Consilierii locali s-au intalnit marti in sedinta extraordinara pentru a vota proiectul de hotarare privind modificarea taxelor si impozitelor. Acestia au cerut primarului ca bonificatia oferita celor care platesc integral in primul trimestru sa fie de 10 procente in loc de 5 cum a fost pana acum. Proiectul de hotarare a fost aprobat cu acest amendament.

Intruniti in sedinta extraordinara consilierii locali au votat marti proiectul de indexare a taxelor si impozitelor cu rata inflatiei. In consecinta taxele pe care trebuie sa le plateasca sibienii vor fi mai mari cu 16 procente. Primarul Klaus Iohannis a tinut sa mentioneze faptul ca nu este ovrba despre o majorare a taxelor si impozitelor decisa de catre alesii municipiului. Pana sa fie votat in forma finala, proiectul a primit amendamente. Unul dintre acestea ii favorizeaza pe sibienii care isi achita integral darile la stat pana in ultima zi a lunii martie. Acestia vor beneficia de o reducere a impozitului cu 10 la suta fata de 5 cat a fost in anul trecut. Unii consilieri locali au cerut amanarea votului pe motiv ca la nivel guvernamental nu au fost inca publicate toate ordonantele care sa reglementeze indexarea taxelor si impozitelor. Dupa atatea discutii s-a trecut si la votarea efectiva a proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alergie la frig

Ati auzit cu siguranta de alergia la polen, la praf, sau la anumite alimente. Dar cati dintre dumneavoastra stiati ca exista si alergie la…frig? ei bine, alergia la rece este o afectiune de care poate suferi oricand oricine, in orice anotimp al anului.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro